SPEEDLINE TRUCK va prezinta noul website: www.speedline-truck.com

Presezzo, Italia, 10 februarie 2016 – Universul online se misca tumultos, iar cerintele utilizatorilor cresc in mod constant. Acesta este motivul pentru care SPEEDLINE TRUCK are o imagine on-line complet noua depasind de departe toate exigentele in materie.

A tine pasul cu excelenta atunci cand vine vorba de design si tehnologie, inseamna ca societatile trebuie sa-si reinnoiasca prezenta lor online la fiecare doi, trei ani. SPEEDLINE TRUCK si-a facut temele: noua pagina web combina tot ceea ce utilizatorul de Internet isi poate dori: un grad ridicat de recunoastere a marcii, datorita aspectului nou al paginii web; usor de utilizat, cu navigare intuitiva si un aranjament clar al gamei de jante si accesorii. Exista de asemenea o optiune de acces rapid si de selectare a jantei dorite, prin intermediul functiilor de filtrare detaliata. Pagina web este optimizata atat pentru PC-uri, cat si pentru terminalele mobile, tablete si smartphone-uri. Varietatea limbilor este, de asemenea, remarcabila. Pentru inceput, pagina web va fi disponibil in limba germana si engleza urmand ca in viitor sa fie tradus si in alte limbi. Acest lucru ajuta la sublinierea rolului important de designer si furnizor international de jante high-end, pe care SPEEDLINE TRUCK il are in segmentul de vehicule comerciale.

Un alt avantaj important al noului website este reprezentat de imbunatatirea calitatii serviciilor in relatiile cu clientii, ce contine numeroase certificate germane E.B.A si evaluari efectuate de catre diversi experti, toate disponibile pentru descarcare.

Noua pagina web are scopul de a oferi un serviciu vizibil imbunatatit pentru clienti, angajati, agentii de publicitate si jurnalisti. Utilizatorii pot gasi informatii relevante mult mai rapid decat inainte, indiferent de dispozitivul pe care le folosesc“

spune Andreas Pape, Director de Vanzari la Speedline Truck.

Pentru a va convinge, vizitati www.speedline-truck.com

 

Despre SPEEDLINE TRUCK

SPEEDLINE TRUCK este marca pentru jante de camion a RONAL Group, o mare companie elvetiana. Suntem printre cei mai importanti producatori de jante din aliaj usor pentru camioane, remorci, autobuze si autocare, atat ca echipament original, cat si in piata pieselor de schimb. Jantele din aliaj SPEEDLINE TRUCK pot sustine sarcini sporite si sunt cunoscute pentru rezistenta lor ridicata si greutatea redusa. Toate jantele ofera cel mai mare nivel de sarcina utila de pe piata si au aprobarea TÜV.