De ce Giti

Giti Tire, companie multinationala cu sediul in Singapore

Giti Tire este o companie care actioneaza pe piata de anvelope de mai bine de 60 ani. Compania a devenit unul dintre cei mai mari producatori de anvelope din lume, deservind clientii din peste 130 tari.

Giti la nivel global:

  • Cifra de afaceri in 2015: 3.12 miliarde dolari;
  • Centre de cercetare – dezvoltare si testare: 4 centre de cercetare si dezvoltare in Germania, USA, RP Chineza si Indonezia si 3 centre de testare a anvelopelor in Marea Britanie, Spania si Indonezia;
  • Fabrici de anvelope: 5 fabrici in RP Chineza si 1 fabrica in Indonezia, 1 fabrica in SUA (ce urmeaza a fi operationala in 2017);
  • Reprezentante: Singapore, Indonezia, Malaezia, RP Chineza, USA, Canada, Marea Britanie, Germania, Franta, Italia si Brazilia;
  • peste 33.000 angajati in intreaga lume;
  • peste 65.000 puncte de vanzare, in peste 130 tari.

De ce sa cumperi anvelope Giti

Anvelopele marca Giti pun accent in special pe calitate: aduc confort, durabilitate si sunt anvelope adaptate pentru toate tipurile de aplicatii. Cand montezi un set de anvelope Giti pe masina ta, poti sa fii sigur ca anvelopele tale au fost supuse in mod foarte riguros si amanuntit unui sistem de control al calitatii in fabricatie.

Concentrare pe productie si managementul calitatii
Toate fabricile Giti au obtinut certificarea ISO/TS 16949:2009 (cel mai inalt standard al controlului calitatii in industria auto) si ISO14001 – certificarea de management integrat al mediului. Un sistem foarte strict de control al calitatii si preocuparea pentru cerintele de siguranta si de calitate solicitate anvelopelor in regiunile de pe tot globul, separa marca de concurenta.
Premii si recunoastere de la cei mai buni
Compania a castigat o larga recunoastere de la organizatii extrem de bine cotate in intreaga lume, inclusiv unele dintre cele mai mari nume ale industriei auto si a primit multe premii de valoare ca furnizor al General Motors: GM Best Supplier Merit Award – 2005, 2006, 2007, 2009; GM Supplier Quality Excellence Award – 2012, 2013.
Centre de cercetare si dezvoltare de inalta performanta
O echipa de peste 700 ingineri cu experienta in cercetare si dezvoltare impartiti in 5 centre ultra moderne pe tot globul si echipamente de foarte buna calitate asigura calitatea ireprosabila a productiei de anvelope si a distributiei.
Respect in intreaga lume
Anvelopele produse de Giti sunt de incredere pentru toate categoriile de utilizatori, de la soferul de zi cu zi si pana la expertii in condus din sporturile auto. Marca are o reputatie de calitate, performanta si siguranta.
O misiune deosebita
Giti Tire asigura o unitate intre mediu si societate in toate actiunile sale. Compania se concentreaza pe mai multe domenii pentru a educa populatia despre cum este corect sa conduci masina si cum sa ingrijesti anvelopele, reducand consumul de carburant si poluarea, precum si sa ofere resurse financiare pentru a ajuta planeta ca sa fie un loc mai bun.

In Martie 2014 am echipat pentru prima data un ansamblu cap tractor-semiremorca cu anvelopele GT Radial (Giti). In momentul de fata, camionul are 251.587 de kilometri parcursi cu aceste anvelope, iar eu estimez ca sunt uzate aproximativ 60%. Sunt mai mult decat placut surprins de anvelopele GT Radial (Giti), mai ales tinand cont si de pretul foarte atractiv.

Sandu Munteanu • Coordonator, Departament Tehnic Giro

Experienta avuta cu anvelopele GT Radial (Giti) a fost si este una foarte placuta. Sunt convins ca acest parteneriat este o solutie foarte buna pentru noi de a reduce costurile cu anvelopele pe termen mediu si lung.

Dan Tiuca • Manager Transporturi, Istrate COM

Compania foloseste anvelopele GT Radial (Giti) pentru camioanele proprii din 2013. In toata aceasta perioada am obtinut reduceri semnificative a costurilor pe kilometru, avand in vedere ca uzura anvelopelor inseamna 10-15% din costurile de transport. Principalele motive pentru rezultatele foarte bune pe care le-am obtinut cu GT Radial (Giti), au fost respectarea recomandarilor si indicatiilor oferite de catre producator si cel mai important, a alegerii tipului de anvelopa corespunzator transportului efectuat, ori a drumurilor folosite.

Elvira Badeanu • Administrator, Gecotrans Agregate Transporturi si Constructii

Initial am fost rezervat, tinand cont de conditiile foarte dure in care ne desfasuram activitatea. Timpul a dovedit insa contrariul, iar de atunci flota noastra a ramas fidela brand-ului.

Botita Nicolae • Manager Flota, Pascon Constructii Civile si Industriale

Am fost foarte multumit de anvelopele GT Radial (Giti) montate pe camioanele noastre si consider ca poate fi o solutie foarte buna de reducere a costului pe kilometru.

Com Divers Auto Ro

In urma provocarii lansate de echipa Contact Tire, am echipat o semiremorca cu 6 anvelope 385/65 R22,5 GT876 si pe toata durata exploatarii am fost foarte atent la evolutia lor. In urma masuratorilor realizate, am obtinut o reducere a costului pe kilometru generat de anvelope cu aproximativ 20%. Asa cum am promis initial, daca voi fi multumit de GT Radial (Giti), intreaga flota va fi echipata cu acest tip de anvelope, datorita raportului pret-calitate corespunzator.

Florin Tomuta • Director General, Tomiflex Logistic

Initial am fost reticent, insa anvelopele GT Radial (Giti) mi-au dovedit ca sunt intr-adevar la inaltimea asteptarilor. Ma bucur ca am avut ocazia sa iau parte la acest test si recomand cu incredere aceasta marca.

Mircea Manescu • Administrator, Ahead Logistics

Fii partener Contact Tire

Solicita oferta

Lista parteneri