CHOICE, (Asociatia Consumatorilor Australieni), fondata in 1959, este vocea autoritatii atunci cand vine vorba de testare independenta (alta decat testarile facute de producator) si sfaturi in care oamenii pot avea incredere. De aceea, GT Radial este cu adevarat incantat sa afle ca anvelopa 215/50R17 GT RADIAL CHAMPIRO UHP1 a fost recomandarea CHOICE in urma testului de anvelope din Mai 2015.

CHOICE a testat 16 marci din categoria 215/50R17, anvelope potrivite pentru masini precum: Holden Cruze, Ford Focus, Mazda 6, Subaru Liberty si altele. Au fost testate mai multe anvelope ale unor branduri consacrate : Michelin, Pirelli, Goodyear, Hankook si Dunlop. In ciuda competitiei stranse, cauciucul GT Radial Champiro UHP1 s-a clasat pe locul 2, cu un scor de 85 din 100 de puncte, fiind foarte aproape de Michelin (locul I).

Aceasta este a patra recomandare a anvelopelor GT Radial facuta de CHOICE incepand din 2012, ceea ce demonstreaza calitatea produselor firmei GT Radial.

Cele mai recente recomandari de la CHOICE includ urmatoarele:

  • IUN 2012 GT RADIAL CHAMPIRO 228 Recomandat si Clasat pe locul I;
  • MAI 2014 GT RADIAL CHAMPIRO BAX2 Recomandat si Clasat pe locul II;
  • DEC 2014 GT RADIAL CHAMPIRO ECO Recomandat si Clasat pe locul I;
  • MAI 2015 GT RADIAL CHAMPIRO UHP1 Recomandat si Clasat pe locul II.

Pentru GT Radial este foarte importanta recunoasterea pentru performanţa de top intrucat ea nu ar fi fost posibila fara efortul sustinut, cercetare si testare, toate pentru a oferi clientilor un produs de calitate si o experienta placuta in utilizare. Pentru mai multe detalii despre ultimele testari, raportul complet al CHOICE este disponibil aici(Referinte anvelope GT Radial Champiro 228).