drifting

GT Radial a avut parte de primul sau succes la Formula DRIFT, cand Chelsea Denofta a avut prima lui victorie la Formula DRIFT la deschiderea sezonului de la Streets of Long Beach.

GT Radial a inceput sa participe la campionatele profesionale de drifting din America de Nord in 2014, dand dovada de un bun progres anul trecut, iar acum se indreapta spre Atlanta, pe locul doi in randul producatorilor, datorita victoriei lui Denofta cu anvelopele  GT Radial Champiro SX2 ultra performante pe BC Racing/GT Radial BMW.

Suntem foarte mandri de faptul ca Denofta duce acasa primul premiu din Long Beach si oferind echipei GT Radial prima victorie in competitia Formula Drift”, a spus Indra Chavy, managerul de proiect Giti Tire USA. “Dupa progresele din 2015 (al doilea an), am vrut sa ne continuam performanta. Nu ne puteam dori un inceput mai bun pentru campania din 2016.”

GT Radial a castigat la un eveniment restrans de drifting anul trecut in timpul weekend-ului Long Beach Grand Prix, dar aceasta este prima victorie pentru brand la un eveniment oficial din seria Formula DRIFT.

Intrand in al saselea an de competitii Formula DRIFT, Long Beach a fost tinta urmarita cu determinare de Denofta. Fiind de mult un favorit al fanilor, Denofta a inceput pe numarul 14 si a trebuit sa ii surclaseze pe primii trei favoriti din competitie pentru a-si insusi prima victorie Formula DRIFT, inclusiv pe Frederic Aasbo, castigatorul sezonului 2015.

Sa depasesc campion dupa campion, toti soferi impresionanti, si sa am parte de prima mea victorie este un sentiment absolut grozav” spune Denofta. “Echipa mea a muncit extrem de mult, iar anvelopele GT Radial au fost din nou extraordinare – foarte durabile si cu manevrare usoara.

Anvelope Champiro SX2 au fost dezvoltate pentru entuziastii sofatului, care isi doresc nivele mai inalte de tractiune, raspuns si control in trafic, in conditii de carosabil umed sau uscat. Oferind o performanta deosebita pe sosea sau pe pista, Champiro SX2 are deja parte de un succes considerabil in Formula DRIFT Asia.

Pe langa Denofta, concurentul veteran Kyle Mohan participa si el anul acesta folosind cauciurilie GT Radial. Mohan va participa in evenimentul invitational de drifting in timpul Long Beach Grand Prix din acest weekend, care a fost castigat anul trecut de GT Radial.

Denofta conduce un BMW Garrett turbo dotat cu un motor 6 in linie si este peste tot vazut ca un favorit in breasla drifting-ului. Are peste 37.000 de urmaritori pe Instagram si a fost protagonistul mai multor video-uri pe YouTube.

Urmatorul eveniment Formula DRIFT va avea loc la Road Atlanta in 6-7 mai.