Pilotul GT Radial Josh Boettcher a castigat campionatul Australian de Drifting Grand Prix (ADGP) 2015/16 folosind anvelope Champiro SX2.

Josh a avut un start puternic cu motorul  GT Radial V8 S15 de 800cp complet reconstruit, si s-a bucurat de o cursa buna in top 32, urmata de importante victorii in rundele de top 16, top 8 si top 4.

In runda finala de la Barbagallo Raceway – Perth, cu alti 4 piloti extrem de aproape ca punctaj, castigarea campionatului s-a decis in urma unei competitii crancene. Josh s-a luptat din greu si a iesit in partea de sus a clasamentului.

“Predictibilitatea si aderenta buna pe care anvelopele GT Radial le au in toata gama lor a fost motivul pentru care am putut sa fortam la maxim in fiecare runda a acestui sezon. Un 8V de 800 cp nu este ușor de controlat în orice moment, dar anvelopele Champiro SX2 ne-au usurat sarcina in toate conditiile de pista, devenind astfel Campionii Australiei! Multumesc GT Radial pentru toti anii in care ne-ati sprijinit si ati avut incredere in echipa noastra!” a spus Boettcher.

Cu recentele victorii in sporturile cu motor din Australia, SUA si alte regiuni din intreaga lume, anvelopele GT Radial demonstreaza de ce soferii profesionisti si utilizatorii obisnuiti in egala masura aleg acest brand.

Despre Anvelopa de Turisme Champiro SX2

Champiro SX2 este o anvelopa de vara, de performanta maxima, produsa pentru entuziastii care doresc un nivel ridicat de tractiune, raspuns si manevrabilitate in conditii de carosabil uscat si umed.

Anvelopele Champiro SX2 sunt pentru jante cu diametru  intre 15-18 inch, avand latime intre 195 – 265 mm, cu indice de viteza intre V si W.

Pentru mai multe detalii si comenzi avelope GT Radial, vizitati www.contact-tire.ro

Pentru comenzi 0737 277 260 sau email la office@contact-tire.ro