ph088.VW-Polo-OEGiti Tire a anuntat un al doilea contract de furnizare de echipare originala in Europa, semnat cu Grupul Volkswagen.

Dupa ce a semnat contractul de echipare a modelului Seat Ibiza, produs la uzina Martorell a producatorului spaniol, Giti Tire a fost ales ca furnizor de anvelope echipare originala pentru noul VW Polo. Construit la fabrica VW din Pamplona, ​​Polo va iesi de pe linia de asamblare echipat cu anvelope 185/70 R14 88H Giti Synergy E1.

Giti Synergy E1 ofera combinatia optima intre un nou compus de cauciuc si o distributie optima a lamelelor benzii de rulare. Potrivit companiei, aceasta combinatie de forte a ajutat Giti Synergy E1 sa indeplineasca cerintele stricte ale Grupului Volkswagen.

O anvelopa va primi aprobare finala de la inginerii VW doar daca etapa de testare este finalizata cu succes. Astfel, prototipurile anvelopei care a devenit in cele din urma Giti Synergy E1 au fost, pe durata etapei de dezvoltare, evaluate comparativ cu specificatiile originale ale anvelopelor Volkswagen. In timpul programului de testare, aceste prototipuri si-au demonstrat valoarea pe pistele de testare din Spania (Idiada), Anglia (Mira) si Germania (Papenburg).

Giti Tire ofera acum anvelope ca echipare originala Grupului Volkswagen din intreaga lume, inclusiv Europa, Brazilia, SUA si China. Anvelopele Giti de 15 si 16 inci pe care Volkswagen le-a aprobat recent pentru Polo pe piata braziliana au fost de asemenea dezvoltate la Centrul European de Cercetare si Dezvoltare din Hanovra, Germania. Povestea de succes a Giti Tire continua acum cu anvelopele echipare originala pentru Seat Ibiza si VW Polo in Europa.

Sursa: www.tyrepress.com