Dupa cum a anuntat la AUTOMECHANIKA, Giti Tire continua ofensiva pe piata europeana, cu o baza solida in piata din Germania.

Giti Tire nu se limiteaza la performantele lor solide din China si Asia si doreste acum sa-si creasca prezenta in Europa, atat in Original Equipment cat si pe piata de inlocuire.

“Dorim sa devenim un partener recunoscut si apreciat in Europa, si acest lucru face parte din prioritatile noastre strategice din planul VISION 2021 (viziunea 2021)” a declarat Torsten Gehrmann.

In primul rand, relatia cu Volkswagen va avea in vedere gamele de anvelope Giti Sport S1, Giti Premium H1 si Giti Synergy E1, care vor fi scoase in evidenta si sprijinite. Ofensiva europeana se bazeaza pe piata germana unde fabricantul de anvelope are un centru de Cercetare si Dezvoltare la Hanovra. Giti Tire tocmai a semnat in acest sens un acord cu distribuitorul de anvelope Tyre Alliance GmbH. In acelasi timp, Giti Tire a consolidat acordurile sale cu distribuitorul Micheldever in Marea Britanie.

Giti