MIRA-2018

Un proprietar de garaj testeaza la MIRA profilul SportActive / GT Radial pe carosabil ud.

Giti Tire a adaugat 15 garaje independente in reteaua GT Radial Performance Center (GTPC, ro: Centrul de Performanta GT Radial). Noii dealeri au fost intampinati in cadrul sesiunii dedicate de training, organizata pentru acestia la Horiba Mira in parteneriat cu distribuitorul britanic Micheldever Tyre Services. Cele mai recente adaugari la retea au fost efectuate in 2018.

Alan Baldwin, Director de Vanzari la Micheldever Tyre Services, a declarat:

Ca producator mondial de anvelope, Giti Tire dispune de resurse, certificari europene si facilitati de cercetare si dezvoltare ce ii permit sa organizeze evenimente extraordinare si cuprinzatoare de training. Acestea demonstreaza in mod clar profesionalismul si activitatea acreditata a GT Radial UK.

Nici o alta marca din Orientul Indepartat nu are un centru tehnic la Horiba MIRA, iar in Marea Britanie acest fapt indica resursele si calitatea anvelopelor de care dispun Centrele de Performanta GT Radial. Acestea sunt sprijinite de o echipa cu o vasta experienta in domeniu, care exceleaza in vanzari, marketing si servicii pentru clienti.

Evenimentul a constat in prezentari despre: istoria si operatiunile globale ale Companiei Giti; portofoliul de produse GT Radial; Centrul de Cercetare si Dezvoltare din Germania si Centrul Tehnic de la Horiba Mira; informatii suport pentru vanzari si marketing; si o dupa-amiaza pe pistele de testare, unde participantii au putut proba manevrabilitatea si franarea pe carosabil ud, simulari de acvaplanare si ture de mare viteza de pana la 240 km/h.

Brian McDermott, Director de Vanzari si Marketing autoturisme si camionete (PCR) – Europa si Manager de tara – Marea Britanie pentru Giti Tire, a adaugat:

A fost o placere sa primim atat de multi noi dealeri in familia noastra si sa aratam adevarata forta a GT Radial ca propunere solida in segmentul de mijloc al pietei.

Sursa: www.tyrepress.com