dacia-duster-2018Giti Tire confirma a doua omologare a anvelopelor sale ca echipare originala pentru Grupul Renault si prima plasare pentru SUV pentru marca Giti din Europa. Giti Premium PX1 SUV, pe dimensiunea 215/65 R16 98H, este echipat pe noul Dacia Duster, disponibil pe toate pietele europene importante. Producătorul declara ca atributele cheie ale anvelopei includ zgomotul redus si aderenta exceptionala.

Anuntul marcheaza cea de-a treia echipare originala Giti Tire: modelul Giti Synergy E1 – dimensiunea 185/65 R15 88H este montata pe modelele Dacia Sandero, Logan si MCV, iar dimensiunea 185/70 R14 88H este montata pe Seat Ibiza pentru Grupul Volkswagen.

Stefan Fischer, Director Tehnologia Produselor si Echipare Originala pentru Europa, a declarat:

Este foarte satisfacator sa confirmam prima echipare europeana SUV prin Giti Premium PX1 SUV si sa extindem astfel colaborarea de echipare originala cu partenerul nostru – Grupul Renault.”

Martin Wells, Manager de Client – Echipare Originala – pentru Europa, a adaugat:

Trei anunturi de echipare originala in succesiune rapida reprezinta o realizare excelenta, dar nu ne vom opri aici. Suntem in negocieri avansate cu mai multi producatori importanti de autovehicule si trebuie sa continuam sa ne desfasuram activitatea la cel mai inalt nivel de calitate pentru ca acestea sa se concretizeze”.

La fel ca in cazul tuturor anvelopelor de turisme si SUV comercializate pentru Europa (ex. Giti Sport S1, Giti Sport S1 SUV, Giti Premium H1, Giti Synergy E1 si Giti Winter W1), modelul Giti Premium PX1 SUV poarta insemnul „German Engineering” („Inginerie Germana”), subliniind dezvoltarea sa exclusiva de catre Centrul de Cercetare si Dezvoltare din Hanovra, Germania. Toate testele pe sosea/pista de curse au fost intreprinse si in Europa – la unitatea MIRA a companiei din Marea Britanie, Idiada in Spania si ATP in Germania.

Sursa: www.tyrepress.com