• Special conceputa pentru industria Europeana de transport;
  • Silentioasa, ofera o mai mare aderenta, randament kilometric sporit;
  • Multifunctionala, potrivita atat pentru montaj pe axa de directie cat si pentru cea de tractiune.

Pentru a veni in intampinarea cerintelor, pe masura ultimelor tendinte de dezvoltare si modernizare a industriei de camioane mijlocii, unde normele sunt tot mai ridicate in ceea ce priveste nivelul de confort, zgomot redus si libertatea de manevrare, GT Radial introduce noua anvelopa GAR 820. Ca de obicei, inainte de a fi introdus pe piata, GT Radial a realizat si cu acest nou tip de anvelopa, teste de lunga durata in Europa. Pe baza rezultatelor obtinute, anvelopa a fost in continuare imbunatatita astfel incat acum, GAR 820 este complet adaptata la conditiile de trafic European. Acest nou tip de anvelopa pe 17.5” garanteaza un cost redus de exploatare in combinatie cu un confort ridicat si manevrare excelenta. Anvelopa detine marcajul M & S si prin urmare, ofera o performanta marita pe parcursul intregului an.

GAR 820 are la baza cele mai noi tehnologii in ceea ce priveste profilul, carcasa si materialul folosit in centura. Datorita structurii imbunatatite a profilului, s-a realizat o prelungire a duratei de utilizare cu posibilitatea de resapare a acestei noi generatii de anvelope. Un profil larg ce ofera o stabilitate excelenta, manevrare usoara si o uzura uniforma.

Wim Reijmerink, director al Truck Tyre Partner adauga:

GT Radial GAR820 a fost de curand introdusa pe piata din Marea Britanie, in dimensiunea 215/75 R22,5 si este foarte bine primita. Reactia transportorilor este de exceptie, in special pretul per kilometru este apreciat”.

GAR 820 este de asemenea disponibila si pentru dimensiunile 205/75R17.5, 225/75R17.5, 235/75R17.5 si 245/70R17.5.