Fabricarea & Managementul Calitatii

Cand puneti masinii dumneavoastra un set de anvelope GT Radial, puteti fi sigur ca anvelopele dumneavoastra au trecut prin unul dintre cele mai riguroase si complexe sisteme de control al calitatii din industrie.

  • Sistemul de control al calitatii si uzinele GT Radial

 Despre GT RadialGT Radial a implementat un sistem complex de control al calitatii la toate cele sapte uzine ale sale. Masurile stricte de control asigura indeplinirea specificatiilor necesare calitatii materialelor prime folosite. De asemenea, GT Radial face inspectii la fiecare pas al procesului de productie pentru a se asigura ca fiecare componenta indeplineste cele mai relevante standarde.

Cauciucurile GT Radial sunt supuse unei inspectii finale inaintea ambalarii lor pentru livare. Despre GT RadialFolosind un sistem intern de numerotare, fabricile si centrele de distributie sunt capabile sa monitorizeze grupurile de angajati responsabili de un anumit proces de productie, pentru fiecare anvelopa produsa. O parte din eforturile depuse pentru imbunatatirea continua a standardelor de calitate si siguranta include un singur cod de bare situat in lateralul cauciucului, pentru a putea urmari procesul producerii cauciucului de la faza de materie prima pâna la produsul final.

  • Excelenta operationala si MSS (Mediu, Sanatate, Siguranta)

Despre GT RadialGT Radial este complet devotat mentinerii celor mai inalte standarde ale procedurii de control al calitatii. Toate uzinele au obtinut ISO/TS16949:2002 (cel mai mare standard de control al calitatii) si acreditarea ISO14001 Environmental Management System Sistemul de excelenta al GT Radial asigura nu doar excelenta si eficienta operationala, dar si sanatatea si siguranta angajatilor la locul de munca, precum si sustinerea mediului prin reducerea folosirii resurselor naturale.

  • Procesul de productie a anvelopelor-meticulos si complex

Productia de anvelope necesita cei mai buni oameni, cele mai bune materiale, utilaje si proceduri, iar angajatii GT Radial sunt pasionati de crearea unei anvelope mai bune si mai sigure. Un sistem complex de productie si testare permite fabricarea anvelopelor pornind de la materiile prime pana la produse finale. GT Radial este intr-o continua dezvoltare a echipamentelor, procedeelor si cunostintelor pentru a-si pastra cel mai inalt nivel de calitate in competitiva piata de anvelope de azi. GT Radial a obtinut certificari cheie internationale pentru produsele incadrate in termenii de calitate si siguranta. Europa: toate anvelopele produse pentru exportul in Europa satisfac standardele European E-mark.

Cercetare si dezvoltare (R&D)

Despre GT Radial

  • Scopul nostru: sa producem anvelope de clasa internationala.

In 2013, GT Radial a adaugat inca doua centre de cercetare si dezvoltare in Statele Unite si in Germania (pe langa cele 3 existente in China, Indonezia si Marea Britanie) pentru a imbunatati in continuare capacitile de cercetare si dezvoltare pe plan global. Cu o echipa de peste 600 de ingineri R&D, care lucreaza in stransa colaborare in toate cele 5 centre, GT Radial continua sa mareasca competitivitatea si pozitia marcii pentru a devenii un lider de piata. Pe langa efectuarea cercetarii si dezvoltarii, GT Radial colaboreaza si cu institutii de cercetare si universitati de top din intreaga lume.

  • Experienta internationala pe un fundal multinational

Personalul de R&D al firmei GT Radial este format din oameni de peste 20 de nationalitati diferite, care contribuie la dezvoltarea know-how-ului cu cunostinte si expertize cumulative. Atunci cand se folosesc unelte si procese tehnologice de cea mai inalta calitate, GT Radial fabrica produse folosind tehnologia de ultima ora pentru o profitabilitate mai buna si de lunga durata, in timp ce creeaza noi oportunitati pe piata.

  • GT Radial CTE (Centru Tehnic European)

GT Radial a facut o investitie semnificativa intr-o unitate europeana de testare a anvelopelor, gazduita la MIRA Ltd Proving Ground (numita inainte Motor Industry Research Association), in Warwickshire, oras situat chiar in afara Birmingham-ului, Marea Britanie. CTE este format dintr-o echipa foarte experimentata in testarea si dezvoltarea cauciucurilor, pentru a furniza centrelor GT Radial de R&D din toata lumea posibilitati de dezvoltare si evaluare.

  • Testare

Daca testarea in interior are succes, anvelopele sunt trimise la unul sau mai multe din cele patru centre de testare GT Radial situate in: China (Anhui si Taiwan), Marea Britanie si Finlanda (pentru cauciucuri de iarna). Pe pistele de testare soferii calificati testeaza anvelopele pentru a masura: manevrabilitatea si stabilitatea la viteze mari confortul calatoriei manevrabilitatea pe suprafete ude franarea si virajele nivele de zgomot (atat in interiorul vehiculului cat si in afara) Abia dupa testarea meticuloasa a acestor aspecte precum si a altora, anvelopa este gata sa intre pe piata. Atunci cand cumparati o anvelopa produsa de GT Radial puteti fi sigur ca a fost fabricata in unul dintre cele mai complexe programe R&D din industria anvelopelor.

Sustenabilitate & protejarea mediului

  • Din perspectiva utilizarii anvelopelor

Mai mult de 60% din productia de ulei a lumii este folosita in transport. La camioane/autocare, cauciucurile contribuie la aproximativ 30% din consumul de carburant, sau un rezervor plin la fiecare 3 camioane/autocare, care poate fi economisit prin folosirea unor cauciucuri adecvate si cu o intretinere corecta. Dupa ani de cercetare, GT Radial a dezvoltat cu succes anvelope care contribuie la diminuarea consumului de carburant, fara a face rabat asupra performantei, fiind verificate de agentia americana de protectie a mediului, SmartWay. De asemenea, GT Radial incearca constant sa educe publicul despre cele mai eficiente metode de utilizare a anvelopelor, cum sa selecteze si sa mentina anvelopele care economisesc energie, totodata furnizand cele mai profesionale solutii, sfatuind utilizatorii despre cum sa reduca consumul de energie si costurile. Furnizand anvelopele adecvate si suport cu relevanta tehnica, GT Radial contribuie la promovarea dezvoltarii de durata a industriei, aducand beneficii societatii.

  • Din perspectiva fabricarii anvelopelor

Energia si materiile prime epuizabile devin tot mai rare si mai pretioase. Optimizarea consumului si conservarea lor pe termen lung este esentiala. Provocarea este indeplinirea tuturor acestor scopuri fara a diminua performanta anvelopelor, fiind constienti de responsabilitatea noastra fata de mediu si de oamenii care traiesc in el.

  • Din perspectiva conservarii mediului

Societatea-mama GT Radial a donat peste 1 milion de dolari pentru 260,000 de hectare pentru planuri de conservare in diferite zone, printr-un parteneriat cu Conservation International (CI). Prin crearea acestor zone forestiere se contribuie la reducerea poluarii cu carbon, aproximativ 100 de tone de carbon pe hectar, sau 26 de milioane de tone de carbon in total. Acesta este echivalentul a 100 de ani de emisii de carbon rezultate din procesul de productie din fabricile GT Radial.

Premii & Recenzii

Despre GT RadialNivelele inalte de eficienta,calitate, control, si experienta in condus ale productiei GT Radial au castigat premiile companiilor din industria auto si ale soferilor de peste tot din lume.

Anvelopele GT Radial au primit recomandari de la soferii amatori, cat si de la cei profesionisti din mari companii, respectiv de la soferi profesionisti de campionate auto. In conjunctie cu dezvoltarea puternica a companiei in domenii de baza precum tehnologia, marketingul si managementul calitatii, Giti Tire a primit premii de la multi parteneri. Acest lucru nu doar ca asigura o cerere constanta de la producatorii de masini, dar si mareste cererea si recunoasterea marcii in pietele de schimb.

GT Radial a castigat premiile General Motors Quality Excellence in 2012 si 2013, pe langa multe alte premii in ultimii ani de la GM si multe alte companii QEM.

Suntem mandri sa onoram GT Radial drept o parte din “Cei mai buni dintre cei buni” furnizori ai GM in 2006. Au castigat acest premiu datorita performantei deosebite. Le apreciem energia, efortul sustinut si dedicatia pentru succesul GM.” – Vicepresedinte, GM

GT Radial este singurul producator de anvelope care a furnizat GM Brazil pentru a primi premiul “GM Supplier of the year” din 2009. Va asteptam in continuare suportul si cresterea continua alaturi de noi.” – GM VP Supply Chain, GM

Configurarea suspensiilor noastre KW a fost cu adevarat testata folosind anvelopele GT Radial Champiro HPY.” – Joey Redmond, scriitor, Fuelculture

O parte din comentariile utilizatorilor GT Radial: “Pe baza succesului lor in intreaga lume, stim ca GT Radial Champiro SX2 este o anvelopa extraordinara, si planuim sa demonstram lucrul acesta in Formula DRIFT.” – Kyle Mohan, sofer profesionist

In ceea ce priveste anvelopele noastre, suntem foarte entuziasti. Fiind sofer, este extrem de dificil de gasit performanta fara a face rabat de la alte lucruri. Insa anvelopele mele GT Radial par sa fie exceptia de la acea regula.” – Tyler Offson, sofer profesionist

Cele doua mari avantaje ale anvelopelor mele Adventuro M/T este ca sunt relativ silentioase pe autostrada in comparatie cu alte marci, iar cauciucurile nu arunca pietre peste tot pe drum, cum fac alte marci de anvelope.” – Joey Redmond, client

Am instalat anvelope GT Radial UHP1 la masina mea 350Z si-mi plac foarte mult! Au o tractiune buna, chiar si cand sunt testate in sarcina mare.” – Logan James Myers, client

Am un set de GT Radial Champiro pe masina mea E90 BMW. Cauciucuri grozave pentru pretul lor. Sunt un client fericit!” – Logan James Myers, client

Momentan folosesc cauciucurile GT Radial la masina mea si trebuie sa spun ca au o calitate la fel de buna ca a altor marci premium. Imi voi inlocui cu siguranta vechile anvelope cu GT Radial. Multumesc, GT Radial!” – Ricardo Panjaitan, client

Intotdeauna am preferat sa folosesc anvelopele GT Radial datorita calitatii inalte, care corespunde standardelor internationale” – Artur Boyadjian, client