Giti Tire a primit confirmarea ca doua dimensiuni de anvelope marca Giti vor fi montate ca echipament original pe masinile VW Passat comercializate in America de Nord. Noul Passat va fi echipat cu anvelope all-season Giti Comfort A1 cu dimensiunile 235/45R18 cu 95H si 235/40R19 cu 92H. Aceste certificari sunt primele anuntate pentru anvelopele cu marca Giti ce vor fi livrate la uzina Volkswagen din fabrica Giti Tire din Chester County (Carolina de Sud) si care este asteptata sa inceapa productia in cursul acestui an.

Oficialii companiei au declarat ca sunt foarte mandri sa anunte ca anvelopele Giti “Made in America” vor fi echipare originala pe un astfel de autoturism popular al unui producator la nivel mondial de vehicule. Echiparea originala se aplica modelelor VW Passat produse in fabrica din Chattanooga (Tennessee). O marca de anvelope Giti Tire a fost de asemenea certificata sa fie folosita ca echipament original in anul 2018 pe noul SUV Volksvagen Atlas al producatorului german de automobile. Atlas, un SUV cu 7 locuri, va fi produs tot in fabrica din Chattanooga.

“Unul dintre obiectivele noastre declarate cand am anuntat constructia fabricii din Chester County (Carolina de Sud) a fost de a deveni un furnizor de anvelope echipare originala acceptate in America de Nord.”

– a declarant John Aben, senior vice-presedinte OE si piata de inlocuire America de Nord in cadrul Giti Tire SUA.

“Anuntul de astazi este un pas important in aceasta directie si suntem incantati de aceasta alegere la echipare originala anuntata de un producator auto care isi selecteaza foarte atent anvelopele”.

Fabrica de anvelope construita pe o suprafata de 167.200 metri patrati, va produce anual 5 milioane de anvelope pentru piata de inlocuire si pentru echipare originala, atunci cand va atinge capacitatea maxima.

Sursa: www.tyrepress.com