In 2015, Giti Tire s-a concentrat in mare parte pe SUV-uri/ piata autoturismelor de teren, prin extinderea gamei de marimi ale anvelopelor si pe lansarea unei noi anvelope GT Radial in luna septembrie.

In acelasi timp, anvelopa SUV 4×4 Adventuro M/T a oferit unuia din dealerii de masini din Marea Britanie posibilitatea de a se bucura de un succes in competitiile sportive de SUV-uri pentru teren accidentat, dovedindu-si eficienta pe teren noroios.

Dealerul Economy Spares & Tires a folosit anvelopele pentru a concura in competitia Yorkshire Off Road Club Rally din Burnley, asigurandu-si primul loc prin folosirea unui Land Rover 90 din 1986 de doua tone si 4 anvelope 235/85/R16 de 18 psi. Proprietarul Carl Horner spune:

In ultimele cateva luni am folosit anvelopele pentru mai multe teste, pe diferite tipuri de teren, variind de la noroi adanc la noroi uscat si s-au dovedit a fi excelente. Sunt de asemenea foarte incantat sa spun ca aceste anvelope functioneaza foarte bine si pe sosea, am folosit un set pentru SUV-ul meu Land Rover Defender cu o rulota de 3.5 tone si a acoperit un traseu de 400 de mile pana la Dumfries si inapoi. Mai mult, intr-un weekend a trebuit sa trecem peste pietris si terenuri agricole.

Brian McDermott, directorul general GT Tire din Marea Britanie, comenteaza in aceasta directie ca brand-urile GT Tire au intrat in acest an in sectoarele 4×4:

Giti vede sectorul 4×4/SUV ca un important segment de piata, nu doar pentru potentialul de dezvoltare, dar si pentru viitoare imbunatatiri tehnice. Trebuie doar sa observi actuala si viitoarea orientare a productiei pentru a vedea tendinta de crestere in SUV-uri si mai recent, in CUV-uri (crossover utility vehicle).

Ulterior, Giti Tire si-a dezvoltat portofoliul de produse in concordanta cu introducerea noilor marimi de anvelope pentru SUV-uri pentru segmentul UHP (ultra high performance).