Producator de anvelope din top 10 mondial, Giti Tire a confirmat omologarea montarii anvelopelor originale GT Radial pentru piata europeana de masini de pasageri si camionete/VAN-uri. Atat Renault Nissan cat si PSA Peugeot Citroen vor monta anvelopele Giti Tire pe modelele europene, pe ultimele modele de Peugeot Partner si Citroen Berlingo care vor rula cu anvelope GT Radial pe pietele Europei de Vest.

Pentru PSA Peugeot Citroen, anvelopele GT Radial Champiro VP1 in marimea 195/65R15 91 vor fi montate pe Peugeot Partner si Citroen Berlingo. Pentru a fi vandute in toata Europa de Vest, vehiculele vor fi fabricate in Spania si Portugalia.

Modelele de anvelope Champiro VP1 vor fi de asemeanea montate pe modelele Sandero 2 si Logan 2 sub emblema Dacia sau Renault, in marimea 185/65R15 88H. Pentru a fi disponibile in Europa de Est, zona mediterana si Rusia, masinile sunt produse in Romania, Maroc si Rusia.

GT Radial Champiro VP1 a fost lansat in mai 2012 si este o anvelopa care se caracterizeaza printr-un comfort sporit si un design ce ofera versatilitate cu un echilibru impresionant intre control, siguranta, comfort si durata de utilizare.

Specificatiile anvelopei include un compus de rulare avansat pentru a asigura un nivel ridicat de aderenta atat in conditii umede cat si uscate ceea ce reduce si rezistenta la rulare la kilometraje mari. Patru caneluri adanci ale benzii de rulare controleaza scurgerea apei si anti-acvaplanarea, in timp ce un design optimizat al benzii de rulare, in bloc cu caneluri laterale integrate si lamele ofera un raspuns rapid al directiei in viraje.

Anvelopele GT Radial Champiro VP1 sunt disponibile in 22 de marimi intre 165/80R13 si 205/55R16 cu indice de viteza de la T la V.

In Europa de Vest, anvelopele GT Radial Champiro VP1 vor fi disponibile la partenerul Peugeot si Citroen Berlingo.